'Mulan' vanaf vandaag gratis te zien op Disney+

'Mulan' vanaf vandaag gratis te zien op Disney+
4 december 2020 om 07:05

Mulan (2020) is al even te zien op Disney+, maar vanaf vandaag hoeven abonnees geen extra bedrag van €21,99 meer te betalen. De liveactionremake is nu gratis te zien voor abonnees van de streamingdienst.

In Mulan besluit de Chinese keizer dat vanuit elk gezin een man moet dienen in het leger om het land te verdedigem tegen indringers uit het Noorden. Omdat haar vader ziek is en niet kan vechten, neemt oudste dochter Hua Mulan (Yifei Liu) zijn plaats over in het leger. Langzaam verandert ze in een echte krijger en kan haar vader trots op haar zijn.

Bekijk hier de trailer van Mulan:

De nieuwe Disney-film is een remake van het originele Mulan (1998). Net als eerdere remakes is de nieuwe film zo trouw mogelijk gebleven aan het origineel.

De release van Mulan werd eerder dit jaar uitgesteld wegens het coronavirus. Uiteindelijk besloot Disney de film digitaal uit te brengen op Disney+. Daarna werd duidelijk dat ze hier een extra bijbetaling voor zouden vragen. Toch hield dit veel filmliefhebbers niet tegen en steeg het aantal downloads van de Disney+-app bijna 70% sinds de release van Mulan. Toch trok Borat 2 op Amazon Prime Video meer kijkers tijdens het openingsweekend dan Mulan op Disney+.

Mulan is vanaf vandaag gratis te bekijken voor abonnees van Disney+. Voor een compleet overzicht van het aanbod op de streamingdienst kun je hier terecht.

Mulan (2020)
5.6
Een speelfilm gebaseerd op 'Mulan' van Disney. Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mulan' (2020) via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsMulan (2020)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws