Setfoto's van 'Spider-Man 3' hinten naar mogelijke plotdetails over Mysterio

Setfoto's van 'Spider-Man 3' hinten naar mogelijke plotdetails over Mysterio

Op een paar eerste foto's vanaf de set van Spider-Man 3 wordt gehint naar een direct vervolg op de gebeurtenissen aan het einde van Spider-Man: Far From Home (2019). De koers van de film leek veranderd door een aantal bijzondere castingkeuze's, maar nu lijkt toch dat regisseur Jon Watts doorgaat met het verhaal in Far From Home.

Op de foto's die op Twitter zijn geplaatst door @cosmic_marvel (die op hun beurt weer komen uit een video van Atlanta Filming) is een posterbord te zien, inclusief posters waarop mensen Mysterio (gespeeld door Jake Gyllenhaal) steunen, de superheld die aan het einde van Spider-Man 2 stierf en in een video Spider-Man hiervan de schuld gaf. Tevens onthulde hij hierin de identiteit van Spider-Man. Met de tekst "I BELIEVE" en het pak van Mysterio lijkt een deel van de bevolking hem te geloven.

Op de foto's zijn ook posters te zien van mensen die Spider-Man steunen: "citizens defend spider," lijkt er te staan. Hoewel de foto's nog niet heel veel onthullen over de gebeurtenissen in het Spider-Man-vervolg, is wel duidelijk dat mensen verdeeld reageren op de onthulling van Mysterio. Of de posters ook betekenen dat Mysterio nog leeft, is nog niet bekend.

[Tweet verwijderd]

Hoe dit eventueel tot een multiverse zou kunnen leiden, is nog niet duidelijk. Hoewel een multiverse nog niet officieel is bevestigd, denken fans dat dit wel degelijk voorbijkomt in de film door het nieuws dat Alfred Molina terugkeert als Doctor Octopus en dat Jamie Foxx zijn rol als Electro weer oppakt. Beide personages komen uit andere Spider-universums. Ook Daredevil-acteur Charlie Cox is inmiddels gespot op de set van Spider-Man 3.

Beeld: Still 'Spider-Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws