De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Marvel-film Spider-Man: Far From Home (2019) bereikt deze week opnieuw de eerste plaats. De film wordt op de voet gevolgd door actiethriller Way Down (2021) met Freddie Highmore. Daarnaast zijn ook komedie Luizenmoeder - De Film (2021) en oorlogsfilm Mijn beste vriendin Anne Frank (2021) erg populair onder de Pathé Thuis-kijkers. De top 10 wordt afgesloten door actiefilm Escape Room: Tournament of Champions (2021).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Peter Parker besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.
 2. 6.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • De centrale bank van Spanje is een ondoordringbare bank. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en niemand weet iets over het technische systeem van de kluis.
 3. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
 4. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Nadat een afgelegen diamantmijn in het verre noorden van Canada is ingestort, leidt Ice Road Trucker Mike (Liam Neeson) een onmogelijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om het leven van de gevangen mijnwerkers te redden, ondanks het ontdooiende water en een dreiging die ze nooit hebben zien aankomen...
 5. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen.
 6. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) leert om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld.
 7. 6.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.
 8. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie.
 9. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.
 10. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Zes mensen raken ongewild opgesloten in een nieuwe reeks 'escape rooms' en ontdekken langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven...

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Mijn beste vriendin Anne Frank' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws