3 tips voor spannende thrillerseries op Netflix

3 tips voor spannende thrillerseries op Netflix

Heb jij ook zo'n moeite om de juist film of serie te vinden op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle thrillerseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor spannende thrillerseries die nu op Netflix staan.

Handige Netflix-pagina's:

1 Bloodline

Bloodline (2015‑2017)
7.9
Kijk op Netflix • Bloodline' speelt zich af in de Florida Keys en volgt de familie Rayburn bestaande uit vier volwassen broers en zussen wiens geheimen en littekens worden onthuld als hun de oudste broer Danny, het zwarte schaap van de familie naar huis terugkeert.

Bloodline vertelt een intrigerend verhaal over een welgestelde familie in de Florida Keys, die vele duistere geheimen hebben. De broers en zussen zijn erfgenamen van een prachtige herberg die al 50 jaar in hun familie is. Het is hun ouderlijk huis met vele mooie herinneringen, maar het diepe donkere verleden bevat vele onvertelde verhalen. Dit alles bij elkaar maakt de toekomst erg onzeker.

2 13 Geboden

13 Geboden (2018)
7.0
Kijk op Netflix • Iemand die zichzelf Mozes noemt, begaat misdaad na misdaad geïnspireerd door één van de tien geboden. Hij wil de maatschappij wakker schudden en over normen en waarden laten nadenken.

Een politie-inspecteur en zijn ambitieuze partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht op een crimineel die met zijn misdaden de lang vergeten normen en waarden in ere wil herstellen. Hij grijpt terug naar de 10 geboden en straft de maatschappij. Ondanks zijn meedogenloosheid wordt hij steeds populairder? Lukt het de politie om hem te pakken?

3 The Stranger

The Stranger (2020)
7.3
Kijk op Netflix • Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft, denkt rustig te leven. Tot zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet wanneer een vreemdeling hem een geheim verteld over zijn vrouw.

Wat zou jij doen als iemand je vertelt dat je hele leven een leugen was? Adam Price (Richard Armitage) leeft een comfortabel leven in Engeland. Maar als hij wordt benaderd door een vreemde die bizarre beweringen maakt over zijn vrouw, raakt Adam betrokken in een mysterie terwijl hij op zoek gaat naar antwoorden.

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle thrillerseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Stranger' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws